kedd, december 1, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Kimaradtak a csíki helyzetek: Kikapott az FK

Az ötödik fordulóból elnapolt mérkőzését pótolta tegnap az FK Csíkszereda. Annak ellenére, hogy az első negyed órában több helyzetet alakított ki Valentin Suciu csapata, a Petrolul a második félidőben eldöntötte a meccs sorsát.

Alabdarúgó 2. Liga 5. fordulójából elhalasztott mér­kő­zését pótolta tegnap este az FK Csíkszereda, Valentin Suciu csapata Ploiești-en jól kezdett, ám a befejezés a lehető legrosszabbra sikerült. A csíkiak tegnapi vereségük után 16 ponttal a 15. helyen állnak.
A meccset a csíkiak jól kezdték, a 6. percben Kálmán lövését hárította a hazaiak kapusa. Egy perccel később ugyancsak a csíki játékos végzett el egy szabadrúgást 30 méterről, a Petrolul kapusa nehezen, de megfogta a labdát. A 12. percben Pintér lövését védte a Petrolul kapusa, egy perccel később már Gyengének is akadt dolga. Az első negyed óra után alábbhagyott a csíkiak irama, igaz, a hazaiak sem tudtak összehozni egy normális támadást a szünetig.
A pihenőt követően Valentin Suciu Logon helyett Hodgyait küldte pályára, a csatár az 51. percben jobb oldalon egyedült tört a kapura, ám a Petrolul hálóőre védeni tudta a lövést. Az 57. percben a hazaiak is cseréltek, a pályára lépő Blănaru két perccel később jól szolgálta ki Munteanut, aki ugyan túllőtte a labdát Gyengén, ám a játékszer a csíkiak felső lécét súrolva elhagyta a pályát. A 65. percben, Pintér beadását követően Eder hat méterről a hazaiak kapusának kezébe fejelte a labdát, ez volt a csíkiak utolsó helyzete a meccsen. A 74. percben Blănarut indítják jól, a csatár Csonka mögül kifordult és a hálóba lőtte a labdát, ám a partjelző lest intett, így a gólt nem adta meg a játékvezető. A meccs hajráját megnyomták a ploiești-iek, a 82. percben Bărboianu beadását követően Marinescu hét méterről a csíki kapu felé fejelte a labdát, a játékszer pedig Csonka lábán irányt változtatva került Gyenge hálójába. Innentől a Petrolul védte egygólos előnyét, így a jó kezdés ellenére az FK vereséget szenvedett Ploiești-en.
Eredmény: Petrolul Ploiești – FK Csíkszereda 1–0 (0–0)
/Marinescu (82.)/.

Kopacz Gyula

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb