Kilenc csíki érem

83

Kilenc éremmel tértek haza a csíkszeredai Phoenix SK sportolói a Besztercén tartott Ilyo Open-kupa WT tekvandó-ver­senyről. Küzdelemben, formagyakorlatban és gyorsasági rúgásban is érmesek lettek a csíki sportolók.

Pénteken kezdődött és vasárnap ért véget Besztercén a hetedik Ilyo Open-kupa tekvandó-verseny, amelyen a Csíkszeredai Phoenix Sportklub sportolói is részt vettek. A versenyt kisifjúsági, ifjúsági és felnőtt kategóriákban tartották, a besztercei sportcsarnokban tartott háromnapos rendezvényen több mint kétszázötven sportoló vett részt. A Phoenix Sportklub Simó Mihály 5 Dan-os tekvandómester vezetésével hat versenyzővel vett részt a besztercei versenyen, egyéniben kilenc, csapatban pedig két éremmel tértek haza.
Küzdelemben Petres Nóra (gyerek, –30 kg) a második, Szász Tamás László (kisifjúsági, –40 kg), Imre Madarász Emese (kisifjúsági, +40 kg), Timár Roland (ifjúsági, –73 kg) pedig a harmadik helyen zárt. Egyéni formagyakorlatban Incze Noémi a második, Petres Nóra a harmadik helyen zárt. Gyorsasági rúgásban (Speed Kick) Incze Noémi (9–10 évesek) győzött, Lőrincz Hunor János (9–10 évesek) a második, míg Szász Tamás László (11–12 évesek) a harmadik lett. A Phoenix Sportklub összesítésben gyorsasági rúgásban a második, formagyakorlatban a harmadik helyen helyen végzett.

HN-összeállítás

A cikk a Hargita Népe március 20-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek