Kikaptak a lányok

67

Közel kéthetes szünetet követően folytatódtak a női labdarúgó Szuperliga küzdelmei, amely során a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a Real Craiova vendége volt. A második félidőben megtörtek a lányok.

Craiovára utazott a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a női labdarúgócsapat a Szuperliga második fordulójában. A lányok az első félidőben jól játszottak. Bálint Réka több lehetősége közül a harmadikat gólra váltotta a 25. percben, így a szünetre a Vasas mehetett előnnyel. A második 45 perc viszont nem jött ki jól. A hazaiak öt gólt rúgva megfordították az állást, és behúzták a győzelmet.
Szuperliga, 2. forduló: Real Craiova – Székelyudvarhelyi Vasas Femina 5–1 (0–1) /Obreja (55., 63.), Bărbos (75., 77., 81.), illetve Bálint (25.)/. A Vasas felállítása: Kajtár – Krall, Bálint, Bíró, Papp, Ambrus, Bartalis, Dezső, Geréd, Balázs, Căldare. Cserék: Menyhárt, Feleki, Kecseti, Albert.
A játéknap további eredményei: Borgóprundi Heniu – Kolozsvári Olimpia 0–11 (0–6), Marosvásárhelyi ASA – Navobi Iaşi 4–0 (2–0), AFC Fair Play Bukarest – Nagybányai Függetlenség 3–1 (3–1),

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.