Kikaptak a lányok

32

Vereséget szenvedett a női lab­darúgó Szuperliga 11. fordulójában a Székelyudvarhelyi Va­sas-Femina. A lányok a Marosvásárhelyi ASA ellen nem bírták a tempót.

Hazai környezetben szen­vedett vereséget a Szé­kely­udvarhelyi Vasas-­Fe­mina a tavaszi idény első, a hazai női labdarúgó Szuperliga 11. fordulójában. A Sétatéri Stadion­ban rendezett találkozón a Maros­vásárhelyi ASA az erőviszonyoknak megfelelően győzött.
A Vasas-Femina számára rosszul kezdődött a meccs, már a 11. percben a vendégek idegenlégiósának, Bradicnak köszönhetően kettővel vezettek. Az ASA uralta az első félidőt, a Vasas-Femina legnagyobb helyzetét Papp Szidónia hagyta ki, aki pár másodperc alatt kétszer is próbálkozhatott, ám lövéseit a vendégek kapusa hárította.
Ugyan a második félidőt bátrabban kezdték az udvarhelyi lányok, ám nem tudtak veszélyes támadásokat vezetni, az ellenfél pedig majdnem minden helyzetét kihasználva rúgott újabb három gólt. Összességében jól látszott a különbség a két csapat között, a hazaiak többször is szép összjátékot mutatva elértek az ellenfél büntetőterületéhez, néha csak egy kis szerencse hiányzott ahhoz, hogy be is találjanak.
Eredmény: Székelyudvarhelyi Vasas Femina – Marosvásárhelyi ASA 0–5 (0–2) /Bradic (7., 11.), Dénes (53.), Göder (62.), Boros (78.)/.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek