Kikapott az SZKC

64

Nem jött össze a bravúr a Szé­kelyudvarhelyi Kézilabda Clubnak a hazai férfikézilabda-bajnokság 10. fordulójában: Vlad Caba csapata kikapott Tordán. A vendégek csak két percet vezettek a találkozón.

Négy meghatározó játékosa nélkül szenvedett vereséget tegnap este Tordán a hazai férfikézilabda-bajnokság 10. fordulójában a Szé­kely­udvarhelyi Kézilabda Club. Vlad Caba – akárcsak a Bukaresti Dinamo elleni meccsen – Mihalcea Andrei, Lazo Majnov, Kónya Hunor és Vladimer Rusia játékát kellett nélkülözze, ám ennek ellenére volt esélye a vendégeknek a pontszerzésre. A Potaissa gyakorlatilag góllal kezdte a meccset, első támadásukat érvényesítették a tordaiak, sőt az udvarhelyi támadók hibájának köszönhetően hamar tetemes előnyre tettek szert a hazaiak. Az első negyedóra végén már öttel vezettek a tordaiak, ezt faragták előbb háromra, majd a szünetig kettőre az udvarhelyiek.
A pihenőt követően egyre faragta hátrányát az SZKC, majd a 37. percben kiegyenlítettek, egy perccel később pedig 18–17-re ők vezettek, igaz, a meccsen először és utoljára történt ez meg. A hazaiak a 42. percben vették vissza a vezetést, és fokozatosan növelték előnyüket, az 53. percben újra öt volt a Potaissa előnye. A hajrában kettőre csökkent a hazaiak előnye, ám az utolsó három percben zsinórban négyszer is hibáztak az udvarhelyi támadók, a tordaiak viszont kétszer pontosan dobtak, így bezsebelték a győzelmet.
Eredmény: Tordai Potaissa – Székelyudvarhelyi KC 27–23 (15–13). A vendégek góldobói: Markez 6, Bogunovics 5, Onyejekwe 4, Kuzmanoszki 3, Szász 3, Ojleszki 2.

 

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.