Kikapott az SZFC

Közel voltak a döntetlenhez

40

Nem sikerült borítania az előzetes papírformát a Székely­ud­varhelyi FC-nek, amely bár keményen küzdött, nem tudott pontokkal hazatérni a Barca­rozsnyói Olimpic Cetate vendégségéből. Az FK Csíkszereda ma a CSM Focşani alakulatát fogadja.

Pontért vagy épp pontokért utazott el a Barcarozsnyói Olimpic Cetate otthonába a Székelyudvarhelyi FC harmadik ligás labdarúgócsapata, de nem sikerült célt érnie a bajnokság 27. játéknapján. A mérkőzés előtti napon még nem lehetett tudni, hogy Mészáros Alpár vezetőedző mely kapusának szavaz bizalmat, végül Rares Pop mellett döntött, aki az első félidőben jól végezte a dolgát, akárcsak a hazaiak hálóőre, hiszen 0–0 volt 45 perc után. A második félidő első felében viszont a hazaiak Raul Druga révén az 59. percben megszerezték a vezetést. Mindössze négy perc múlva az SZFC egyenlített, ám a játékvezetők érvénytelenítették Daniel Chifu gólját les miatt. A folytatásban pedig hiába voltak lehetőségek, azokat nem sikerült gólra váltani.
Az FK Csíkszereda a hétközi fordulóban szerdán 18 órától a CSM Focșani alakulatát fogadja, és Bálint László György csapatának kötelező a győzelem kivívása. A Focșani a középmezőnyhöz tartozik, helyenként képes meglepetéseket okozni, de az FK-nak többet nem szabad botlania, ha reménykedni akar a második ligás feljutásban. Igaz, sorsa nincs a saját kezében. Az FK vezetőedzője, Jakab Róbert, illetve Soufiane Jebari játékára nem számíthat. Mindketten sérültek.
Eredmények, 27. forduló és a további műsor: Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Székelyudvarhelyi FC 1–0 (0–0) /Raul Druga (59.)/, Sporting Liești – Galaci Oțelul 0–2 (0–1), Kézdivásárhelyi KSE – Sănătatea Darabani 1–0 (0–0). A mai program: FK Csíkszereda – CSM Focșani (18 óra) és CSM Roman – Bucovina Rădăuți (18). A Szászhermányi AFC szabadnapos, míg a Bákói Aerostar és a CSM Pașcani zöld asztalnál nyeri a Galaci Metalosport, illetve az Avântul Valea Mărului elleni meccseket.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.