Kikapott a Vasas Femina

82

A bajnoki bronzérembe kerülhet a Székelyudvarhelyi Vasas Femina csapatának a szombati vereség. A hazai női Szuperliga rájátszásának második fordulójában az udvarhelyiek hazai pályán kaptak ki a Navobi Iaşi csapatától.

Nem sikerült hazai pályán megszereznie a női labdarúgó Szuperligában az első győzelmet a Székelyudvarhelyi Vasas Feminának, sőt a szombati vereség akár a bajnoki bronzéremébe is kerülhet a megyebeli lányoknak. A Navobi Iași szombaton megállíthatatlan volt a Sétatéri Stadionban.
A Vasas Femina és a Navobi egyaránt 11-11 ponttal osztozott a tabella 3. és 4. helyén, így a két csapat közötti párharc egyben a bajnoki bronzcsatáért vívott harcot is jelentette. A szombati meccset ugyan jól kezdték az udvarhelyiek, ám a 8. percben egy ellentámadásból a moldvai lányok megszerezték a vezetést, sőt ezt követően már a vendégek irányították a játékot. A 28. percben Lica duplázott, nyolc perccel később Placinta is bevette Kajtár kapuját. A második félidőben sem változott a játék képe, a Vasas Femina játékosai képtelenek voltak az ellenfél kapujáig eljutni, támadásaikat ugyanis folyton blokkolták a vendégek hátvédei. Az 59. percben Lica harmadszor is gólt lőtt, a 65. percben Bartalis ugyan betalált a kapuba, de sajnos nem az ellenfélé, hanem Kajtár hálója rezdült meg, a 87. percben pedig Gamgal adta meg a kegyelemdöfést az udvarhelyieknek.
Eredmény: Székelyudvarhelyi Vasas Femina – Navobi Iași 0–6 (0–3).

Ifjúsági foci
Moldvai csapatok ellen játszott szombaton az FK Csíkszereda mindkét utánpótláscsapata a hazai ifjúsági országos bajnokság 22. fordulójában. Az U17-es korosztályú csapat gólzáporos győzelmet aratott, míg az U19-es csapat is könnyedén nyert.
Eredmények: U17: FK Csíkszereda – LPS Roman 11–0 (5–0) /Bara Levente 4, Barta Norbert 2, Tamás Nándor, Bara László, Zsombori Zsolt, Marucza Csanád és egy öngól/; U19: FK Csíkszereda – CSMS Iași 3–1 (2–1). A győztes csapat gólszerzői: Györgyi Arthúr, Csifó István, Ghinea Hunor.

Megyei foci
Csak két mérkőzést játszottak a hétvégén a megyei labdarúgó 4. Liga 22. fordulójában, egy találkozót ugyanis elnapoltak.
Eredmények: Maroshévízi Pro Maros – Székelykeresztúri Egyesülés 1–2 (0–1) /Daniel Roca (76.), illetve Kovács Ákos (16.), Dézsi Csaba (61.)/; Székelyudvarhelyi Roseal – Balánbányai Bányász 5–2 (1–1) Vékony Róbert (15., 51., 62., 74., 83.), illetve Ciprian Mitocaru (44., 76.)..
A Homoródalmási Homoród – Gyergyószentmiklósi Jövő mérkőzést május 21-én játsszák.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek