Kihagyhatatlan Gólyatábor Benedekmezőn

Egy kezdő diák tapasztalatai

59

Az előző évekhez hasonlóan, idén is megszervezte a gólyatábort a Sapientia – EMTE Csíkszeredai Karának Hallgatói Önkormányzata. Az ismerkedést szolgáló tábornak a háromszéki Benedekmező adott otthont szeptember 10–15. között.

Jó hangulat uralkodott az egyetem friss polgárai között

Tanévkezdés előtt egy héttel, azaz szeptember 10-én az újoncok megérkeztek Csíkszeredába, az egyetemre. Miután mindenki bejelentkezett, a gólyáknak előadáson kellett részt venniük, ahol megismerték a tábor szabályzatát és programját. Ezt követően a szervezők véletlenszerűen alakították ki a csoportokat a későbbi check point nevű játékoz, amelynek során a résztvevőknek különböző feladatokat kell megoldaniuk a városban, és általa jobban megismerjék egymást és új környezetüket. Kedden a táborozók továbbmentek az esemény igazi helyszínére, Benedekmezőre. Érkezés után a szervezők csapatokra osztották a gólyákat, és máris kezdődhettek is a felejthetetlen napok. Annak érdekében, hogy az egész heti csapatmunka még hatékonyabb legyen és a hangulat még jobbá váljon, a gólyáknak különböző játékokban kellett részt venniük. Voltak ügyességi játékok, közös ugrókötelezés, métázás vagy épp számháború. Természetesen, ezek a napok nemcsak a játékokról szóltak, hiszen voltak közös bulik, és tábortűz körüli beszélgetések is. Utolsó nap volt a záróbuli után, a fő hangsúlyt a beszélgetésekre és a pakolásra került. Végül a tábor apraja-nagyja előbb buszra, majd vonatra szállva visszaérkezett Csíkszeredába.
– Összességében nagyon jól telt a tábor, tetszett minden, és örök élmény marad. Az ott kötött barátságoknak köszönhetően pedig már nagyon kevés új arc volt a tanévnyitón – osztotta meg élményeit Nemes Réka, elsőéves humánerőforrás szakos hallgató.

Boier Kinga, Kommunikáció és PR szak, I. év

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek