Kezdődik az ifiknél is rájátszás

58

Öt korosztályos csapat kezdi meg a magyar jégkorong-bajnokságban a rájátszást vagy a helyosztókat.
Az U18-as korosztály negyeddöntőjében két meccset játszik az ISK Csíkszereda és a Győr. Amennyiben nincs döntés, akkor a két mérkőzés góljai összeadódnak, a több gólt szerző csapat jut tovább. Ha a két csapat egyenlő gólaránnyal áll a két lejátszott mérkőzés után, akkor az idegenben szerzett több lőtt gól a mérvadó. Ha ez sem dönt, hosszabbítással folytatódik a játék, legvégső esetben pedig büntetők döntenek.

Az U16-os bajnokságban az ISK Csíkszereda az A csoport 5–8. helyéért a Győrrel, míg a Székelyföldi Jégkorong Akadémia 2003-as alakulata a B csoport 1–4. helyéért játszik. A párharcok két nyert meccsig tartanak.
Az U14-es bajnokságban az ISK Csíkszereda és az ISK Gyergyószentmiklós is az 5–8. helyért játszik. A párharcokat előbbiek a Vasas, míg utóbbiak a Pesterzsébet ellen kezdik meg. Minden meccs két nyert meccsig tart.

A műsor és beosztás
U18-as bajnokság, negyeddöntő: kedd: Győri Nemak-Dana ETO HC – ISK Csíkszereda (19); csütörtök: Győri Nemak-Dana ETO HC – ISK Csíkszereda (19).
U16-os bajnokság: A csoport, 5–8. helyért: Győri Nemak-Dana ETO HC – ISK Csíkszereda; B csoport, 1–4. helyért: Ifj. Ocskay Gábor JA B – Székelyföldi Jégkorong Akadémia. Egyik párharcra sincs még időpont.
U14-es bajnokság: 5–8. helyért: szerda: Vasas SC – ISK Csíkszereda (17.30); csütörtök: Vasas SC – ISK Csíkszereda (19); péntek (ha kell): Vasas SC – ISK Csíkszereda (17.30); Pesterzsébeti HC – ISK Lendület Gyergyószentmiklós (még nincs időpont).

A cikk a Hargita Népe március 5-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek