Kezdődik a téli olimpia

44

Holnap délután egy órakor a hivatalos megnyitóval kezdődnek el a 23. téli olimpiai játékok. Három tévétársaság hét csatornáján követhetjük élőben a dél-koreai sporteseményt.

A hivatalos megnyitóval kezdődnek el holnap délután egy órakor a 23. téli olimpiai játékok. Tizenöt sportágban rendeznek vetélkedőket, a dél-koreai eseményre kilencvenkét országból vesznek részt sportolók.
A pjongcsangi téli olimpiát a jelek szerint három tévétársaság hét csatornáján követhetjük majd élőben. A román televízió hét sportágról 102 eseményt és összesen 110 órát közvetít, a nyitó- és záróünnepség a TVR 1-en kerül képernyőre, és itt lesznek láthatóak éjféltől a napi összefoglalók. A TVR 2-n műkorcsolya, a síugrás és az alpesisí-versenyek lesznek láthatók, a TVR 3 pedig a szánkó, a biatlon, a sífutás, az alpesisí, a jégkorong, a skeleton, a bob, a freestyle sí, a rövidpályás gyorskorcsolya és a curling sportágakból ad élő közvetítéseket. A TVR HD a nyitó- és záróünnepség mellett mindennap 2 és 16 óra között kapcsolódik be az élő közvetítésekbe.
Az Eurosport mindkét csatornáján gyakorlatilag a téli olimpia alatt huszonnégy órában a dél-koreai események kerülnek a képernyőre, a kora esti óráktól hajnalig leginkább felvételről ismétlik majd meg az élő közvetítéseket.
A téli olimpiát ezúttal az M4 Sporton is élőben követhetjük. Az MTVA közleménye szerint kiemelten fontos és a külhoni nézőket érintő előrelépés, hogy ez az első olimpia, amelyet korlátozás nélkül követhetnek figyelemmel a szomszédos országok területéről is, amennyiben a kábelszolgáltatójuknál előfizetett csomagba az M4 Sport kínálata beletartozik. A nemrégiben életbe lépett szerződéssel az MTVA 2024-ig szerezte meg a sportközvetítések jogát, ez az időszak két téli és két nyári olimpia eseményeit is felöleli. Az M4 Sport is a hajnali óráktól kora estig csak a dél-koreai eseményekről ad élő közvetítéseket.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.