Kezdődik a tavaszi fociidény

65

A téli pihenő után a hétvégén újraindul a hazai labdarúgó 3. Li­ga, a megyei bajnokság, de a női Szuperligában is lesz forduló. A hétvégén a teremlabdarúgó 1. Li­gá­ban is fordulót rendeznek, de a megyei bajnokság döntő tornájának mérkőzéseit is lejátsszák. A hazai labdarúgó 1. Ligában is elkezdődik a rájátszás.

Véget ér a téli pihenő a labdarúgók számára, a hétvégén elkezdődik a hazai labdarúgó 3. Liga tavaszi idénye, a női Szuperliga is folytatódik, az 1. Ligában pedig a rájátszásban érdekeltek a csapatok. A teremlabdarúgó megyei bajnokságban eldől, idén ki a legjobb, de az udvarhelyiek is pályára lépnek az 1. Ligában.
A 3. Liga 14. fordulójában holnap 15 órától az FK Csíkszereda a Nagyváradi Luceafărult fogadja, míg az FC Székelyudvarhely Alsógáldán szerepel a helyi In­dus­tria ellen. Szombaton 11 órától a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a Marosvásárhelyi ASA csapatát fogadja a női labdarúgó Szuperliga 11. fordulójában.
Az FK Székelyudvarhely ma délután Resicabányán a Munci­to­rul ellen játszik a hazai teremlabdarúgó 1. Liga 20. fordulójában, Gyergyóremetén holnap a Ma­défalvi MIK, a Gyergyóremetei Kereszthegy, a Szépvízi MŰ és a Gyergyószárhegyi Bástya küzd a megyei teremlabdarúgó-bajnokság négyes döntőjében.
A hétvégén a megyei labdarúgó-bajnokság a 15. forduló meccseivel folytatódik, holnap 13 órától a Baláni Bányász – Székelyudvarhelyi Roseal, vasárnap 16 órától pedig a Gyergyószentmiklósi Jövő – Homoródalmás és a Székely­keresztúri Egyesülés – Maroshévízi Pro Maros találkozókat játsszák.
Ma elkezdődik az 1. Ligában a rájátszás, az alapszakasz első hat helyezettje a playoffban, a 7–14. helyezett pedig a playout során lép pályára. A műsor: playoff: holnap: Astra Giurgiu – Viitorul Konstanca (20.30); vasárnap: Dinamo – Steaua (20. 30); hétfő: Marosvásárhelyi ASA – Pandurii Târgu Jiu (20.30); playout: ma: FC Botoșani – Petrolul Ploiești (20.30); holnap: CSMS Iași – Kolozsvári CFR (18); vasárnap: Craiova – Voluntari (14); hétfő: Concordia Chiajna – Temesvári Poli (18).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek