Kézdivásárhelyre utaznak

Két meccs a Steauával

38

Román bajnoki meccsekkel kezdi meg a hetet a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely kétszer utazik Kéz­divásárhelyre, ahol a Bukaresti Steaua vendégei lesznek. Utána jön a Ferencváros, illetve a Brassó. A Gyergyói Hoki Klub számára magyarországi kiszállás következik.

Ezúttal sem lehet gond a pontok begyűjtése a kék-fehéreknek Fotó: Pál Zoltán

Nem sok ideje marad pihenni a Csíkszeredai Sportklub jégkorongozóinak, akik a hétvégi két Erste ligás kötelező győzelem után ezúttal már a román pontvadászatban kell behúzzák a pontokat. Méghozzá a Bukaresti Steaua ellen. A keddi és szerdai összecsapás eredetileg úgy volt, hogy Csíkszeredában lesz megrendezve, végül Kézdivásárhelyen lesznek a találkozók. A Hozó Levente által felkészített csíki csapat számára ezúttal is kötelező a győzelem, hogy jobb hangulatban várhassák a pénteki Ferencváros-Telekom elleni rangadót, majd a jövő hétfői dupla fontosságú Brassói Coronával szembeni párharcot. Igazi fokmérő lesz a kék-fehérek számára, hogy hol is tartanak, alig három héttel a hazai rendezésű Román-kupa döntő torna előtt. A román bajnokságban a román szövetség honlapjának programja szerint rendeznek még két összecsapást, amelyen a Sapientia U23 a CSM Galac vendége lesz pénteken és szombaton egyaránt 18.30 órától.
A Gyergyói Hoki Klub is pozitív eredményeket ért el a hétvégén, miután behúzta a maximális pontszámot a Vienna Capitals II., illetve a Schiller-Vasas SC ellen, hogy azóta már a soron következő négymeccses magyarországi túrájukra készüljenek. A piros-fehérek sorrendben a Dunaújvárosi Acélbikákkal (csütörtök), a Fehérvári Titánokkal (péntek), az Újpesttel (vasárnap) és a Hokiklub Budapesttel (hétfő) találkoznak. Ez lesz a gyergyói csapat legnehezebb kiszállása, hiszen nem lesz könnyű öt nap alatt négy mérkőzést letudni, utazásokkal együtt.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek