Ketten az év csapatában

55

Két udvarhelyi kézilabdázót szavaztak be az év álomcsapatába egy internetes oldalon. Tálas Hubát a legjobb beállónak, míg Mihalcea Andreit a legjobb jobbszélsőnek látták. Közel állt Chike Onyejekwe, Mitar Markez és Csog Vencel is, hogy bekerüljön az álomcsapatba.

Két hét állt a szavazók rendelkezésére, hogy a román férfi kézilabda-bajnokság legjobbjára adják voksukat. A handbalvolei.ro portál szerkesztői posztonként nevezték meg a sportolókat, több mint háromezren vettek részt az eseményen. Több Székelyudvarhelyi KC-játékos neve is ott volt a versenyben, ketten közülük az első helyen zártak, azaz bekerültek a 2015/2016-os idény álomcsapatába. Tálas Huba lett a legjobb beálló, míg a kézilabda-szeretők Andrei Mihalceát látták a legjobb jobbszélsőnek. Érdekességképp az SZKC-drukkerek a „házi szavazáson” Mihalceát választották az év legjobb játékosának.
Közel volt, hogy az első helyen végezzen Chike Onyejekwe és Mitar Markez a balszélső és a jobbátlövő poszton. Ahogy a legjobb fiatal játékosok között Csog Vencel pár vokssal maradt le az első helyről.
Az év csapata a szavazatok alapján: kapus: Ionuț Irimus (Bukaresti Dinamo); balszélső: Nicușor Negru (Bukaresti CSM); balátlövő: Ciprian Sandru (Bukaresti Dinamo); irányító: Cristian Fenici (Temesvári Poli); jobbátlövő: Jakov Vrankovics (Bukaresti Dinamo); jobbszélső: Andrei Mihalcea (Székelyudvarhelyi KC); beálló: Tálas Huba (SZKC); legjobb védekező játékos: Ibrahima Diaw (Bukaresti Dinamo); legjobb fiatal játékos: Nicușor Negru (Bukaresti CSM); legjobb edző: Ovidiu Mihăilă (Bukaresti Steaua).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.