Ketten a válogatottban

37

Két játékost hívtak be a román férfi kézilabda-válogatottba a Székelyudvarhelyi KC csapatából. Tálas Huba és Chike Onyejekwe ott lesz a román csapatban, amely világbajnoki selejtezőre készül. Azelőtt viszont ma rangadón kell helytálljanak a fiúk a bajnoki címre pályázó Bukaresti Dinamo otthonában.

A román férfi kézilabda-bajnokság a tizenegyedik játéknapot követően egy kis szünetet vesz, mivel Európa-szerte selejtező mérkőzéseket rendeznek. A Székelyudvarhelyi KC addig még három találkozón kell pályára lépjen a bajnokságban, legközelebb ma a Bukaresti Dinamo otthonában.
Ami a román nemzeti együttest illeti, Aihan Omer szövetségi kapitány kihirdette keretét, ebben pedig két SZKC-játékost találunk: Tálas Hubát és Chike Onyejekwét. A két kézilabdázónak október 26-án kell jelentkeznie Călărași-on.
Románia a 2-es csoportba kapott besorolást, az első két fordulóban előbb Bécsújhelyen Ausztriával méri össze erejét november 4-én, majd négy napra rá hazai környezetben, Călărași-on fogadja Olaszországot. A kvartett negyedik tagja Finnország.
A Román Kézilabda Szövetség (FRH) hivatalos honlapján közzétett információk szerint a Bukaresti Dinamo elleni mérkőzést ma 18 órától rendezik. A találkozót műsorára tűzte a Digi Sport tévétársaság. A Dinamo elleni összecsapást követően a pihenőig még következik a Tordai Potaissa elleni, szintén idegenbeli, valamint a Bukaresti CSM-vel szembeni hazai találkozók.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek