Kétszáz erőgép eladásával számolnak

Szászrégeni traktorüzem

173

Idén kétszáz saját gyártású traktor értékesítésére számít a szászrégeni Irum vállalat. Az ősszel bemutatott, teljes mértékben hazai tervezésűnek és gyártásúnak nevezett Tagro traktorokat három erőforrás-változattal kínálják a gazdálkodóknak: a 86 lóerős, 354 Nm nyomatékú alapmodellért áfa nélkül
34 500 eurót, a 95 lóerős, 395 Nm erőnyomatékú közepes változatú traktorért 34 750 eurót, míg a legerősebb, 102 lóerős, 430 Nm leadására képes Tagro változatért áfa nélkül 34 950 eurót kérnek.

A nettó 3800 kilogramm súlyú Tagro modelleket egyébként – lóerőváltozattól függetlenül – ugyanaz az F5, négyhengeres, Common Rail befecskendezésű, turbófeltöltővel rendelkező, intercooler FPT dízel erőforrás hajtja, ami megfelel a IV. szintű kipufogógáz-kibocsátási határértékekre vonatkozó előírásoknak. A modellek közös jellemzője a 12 sebességes mechanikus váltó, a 4×4 kapcsolási lehetőség, a hidraulikus kormányzás és a többtárcsás fék. Az erőgépek hidraulikus rendszerét egy 60 l/perc maximális szállítási teljesítményű hidraulikus szivattyú szolgálja ki. A hátsó, hárompont függesztő szerkezet II. kategóriás, a vezetőfülkéből vagy külső vezérlőegységgel mechanikusan vezérelhető, helyzet- és terhelésszabályozóval ellátott, auto-lift funkcióval működik.

Domján Levente

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek