Két verseny, tizenegy érem

148

Két tékvandóversenynek adott otthont Székelyudvarhely a hétvégén, szombaton az országos bajnoksági címért, vasárnap pedig a Hwarang-kupáért küzdöttek a sportolók. A csíkszeredai Phoenix Sportklub sportolói a két viadalon összesen tizenegy érmet szereztek, amiből egy bajnoki arany.

Szombaton és vasárnap a szé­kelyudvarhelyi sportcsarnokban két tékvandó­ver­senyt tartottak. Szombaton a helyi Hwarang Sportklub szervezte meg a formagyakorlat országos bajnokságot, vasárnap pedig a IV. Hwarang-kupára került sor, mindkét versenyt gyerek, kisifjúsági, kadét, ifjúsági és felnőtt korcsoportoknak tartották. A csíkszeredai Phoenix Sportklub Simó Mihály 5 Dan-os mester vezetésével négy versenyzővel indult az országos bajnokságon és kilenc versenyzővel a Hwarang-kupán. A két viadalon a csíkiak összesen három arany-, két ezüst- és hat bronzérmet szerzett.
A formagyakorlat országos bajnokságon az egyéni versenyben Incze Noémi bajnok lett, míg Zsombori Hunor a harmadik, Petres Nóra a negyedik helyen zárt. A páros formagyakorlatban bronzérmet szerzett Incze Noémi és Lőrincz Hunor János. Összesítésben a Phoenix SK csapata a harmadik helyen zárt.
A Hwarang-kupán küzdelemben (Kyorugi) Westhout Anett (gyerek, –30 kg) és Incze Noémi (kisifjúsági, –35 kg) az első helyen végzett, Vornicu Leonard (kisifjúsági, –30 kg) és Szász Tamás László (kadét, –41 kg) a második lett, míg Petres Nóra (kisifjúsági, –30 kg), Lőrincz Hunor János (kisifjúsági, –40 kg), Petres Zsolt (ifjúsági, –63 kg) és Baranai Krisztián (ifjúsági, –73 kg) a harmadik helyen zárt.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek