2020, december 3, csütörtök.
custom_html_banner1

Hirdetés

Két továbbjutó már megvan

A Csík körzeti megyei terem­labdarúgó-bajnokság torná­ja véget ért a hétvégén, amely végén kiderült, hogy a Csík­szépvízi MŰ, illetve a Ma­défalvi MIK jutott tovább a megyei hatos döntőbe.

Csíkszentkirály adott ott­hont hétvégén a Csík körzeti megyei terem­labdarúgó-bajnokság egyik körmérkőzéses tornájának, amelyen hat csapat vett részt. A szervezők a nevező csapatokat két hármas csoportba sorolták be. Így Madéfalva, Szépvíz és Szent­király az A csoportba, míg Csi­csó, Csíkszentgyörgy és Csík­­szentmihály a B csoportba került. A megyei nagy döntőbe a Csík körzetiből két csapat kva­li­fikálta magát. A csoportok első két helyezettje bejutott az elődöntőbe, ahol a győztesek továbbléptek a megyei nagydöntőbe. Ez a két csapat Csíkszépvíz, illetve Madéfalva lett.
Hétvégén Székely­keresz­tú­ron rendezik az Udvarhely körzeti meccseit, míg Gyer­gyó­remetén a Gyergyó körzeti visszavágóit.

Eredmények
A-csoport: Madéfalvi MIK – Csíkszépvízi MŰ 2–2, Csík­szentkirályi Borsáros – Madéfalva 3–6, Szépvíz – Szentkirály 6–3.
B-csoport: Csíkszentgyörgyi Fiság – Csíkszentmihályi Törekvés 4–2, Szentmihály – Csík­csi­csói Ezüstfenyő 1–10, Csicsó – Csíkszentgyörgy 3–1.
A helyezésekért: az 5. helyért: Csíkszentkirály – Csík­szentmihály 4–5; az elődöntőben: Szépvíz – Csíkszentgyörgy 7–1, Madéfalva – Csicsó 8–2.

HN-összeállítás

Előző cikkNyomvonal a hulladéknak
Következő cikkKihirdetésre vár

Kapcsolódó cikkek:

14,239RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb