Két pont a Sportklub jutalma

Gólgazdag győzelem

30

Tizenhárom gólt hozó összecsapáson van túl a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely tegnap este a CSM Galac vendége volt. A kék-fehérek közel voltak a hárompontos sikerhez, ám „csak” kettővel kellett beérjék. Folytatás ma este.

Nagyot küzdöttek a felek ezúttal is Fotó: Pál Zoltán

Újabb rangadó elé nézett a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely ezúttal a román bajnokságban kellett helytálljon. Az egy nappal korábban edzőváltáson átesett csíki csapat Vaclav Novak vezetésével igyekezett győzelmet aratni annak a CSM Galac otthonában, amely hazai pályán eddig veretlen volt.
A mérkőzés első fele Vitalij Kiricsenkóról, illetve Bíró Tamásról szólt, akik két-két gólt szereztek röpke tíz perc alatt. A folytatás a csíkiaknak sikerült jobban, akik Bíró Tamás újabb találatával, illetve Sulakov góljával a második felvonás elején kettővel mentek. Innen viszont volt visszaút. Hildebrand előbb szépített, majd Zabludovszkij egyenlített. Kezdődhetett minden elölről, és jöttek is a gólok becsülettel. Még két alkalommal a Sportklub szerzett vezetést Krasznoszlobodcev és Valchar révén, de a hazaiaknak mindig volt válaszuk Baskov és Kiricsenko találataival. Sőt utóbbi nem kevesebb mint 15 másodperccel a vége előtt esett.
Jöhetett a hosszabbítás, amely közel két percig tartott, és ebben a vendégcsapat volt jobb: Belov passzából Anisziny szerzett győztes találatot. A két csapat ma este újfent összecsap Galacon.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek