Két magyar vereség

18

Németország, illetve Horvátország elleni vereséggel kezdte a magyar férfi kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságot. A két vereség mellett ráadásul a csapat vezérét, Nagy Lászlót is elveszítette, miután az átlövő a németek elleni meccs 15. percében bokasérülést szenvedett.

A magyar férfi kézilabda-válogatott 27–23-ra kikapott az Európa-bajnok és olimpiai bronzérmes német csapattól a franciaországi világbajnokság C csoportjának első fordulójában, pénteken Rouenban, majd másnap az Európa-bajnoki bronzérmes horvátok is átléptek a magyarokon 31–28 arányban.
A németek elleni meccs első fele szoros volt, majd Nagy László bokasérülése után megléptek a németek öt góllal. A szünetet követően hétgólosra is duzzadt a német előny, ahonnan még a magyarok feljöttek több alkalommal is mínusz egyre. A hajrá viszont nem ment, és 27–23-as vereség lett. Másnap a horvátok elleni meccs következett, amelyet jól indítottak, sőt 11–7-re is vezettek. A szünetig a horvátok remekül hajráztak és egyenlítettek, majd a fordulást követően már a vezetést is átvették, amelyet nem adtak ki a kezükből a meccs lefújásáig.
A magyarok ma Chilével játszanak, akik nyitásként legyőzték a fehéroroszokat, majd hatalmas pofont kaptak a németektől.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.