Két játékos nem hosszabbított

12

A Székelyudvarhelyi Szejke SK másodosztályú kézilabdaklubnak két játékosával nem sikerült megegyeznie a folytatást illetően. A másodosztály döntőjére készülő udvarhelyieknek ez nagy érvágás lehet, főleg annak tudatában, hogy az egyik sportoló épp a közvetlen rivális CSU Suceavához igazolt.

Balázs Botond és Szász Előd mától nem a Szejke SK kézilabdázói, mindketten saját kérésre távoznak – írja rövid beszámolójában a Székelyudvarhelyi Szejke SK kézilabdacsapatának honlapja. Ez pedig mindazok fényében, hogy a klub a koronavírus miatt anyagi nehézségekkel küszködik, nem is csoda. Két értékes embert veszítettek.

„A Szejke Sport Klub két játékosától vált meg ma, mindkét szerződés felbontását a játékosok kérésére tette meg a klub. Az irányító Balázs Botond a CSU Suceava játékosa lesz – az SzKC-nevelésű Botond múlt nyáron érkezett vissza szülővárosába a magyarországi Orosháza együttesétől, csapatunk egyik erőssége volt az elmúlt idényben. Szintén távozik klubunktól a beállós Száz Előd, aki szintén SzKC-nevelésnek számít, volt a Segesvári CNE sportolója is, sokszoros ifjúsági válogatott. Mindkét sportolónknak további sok sikert kívánunk!” – írják a Szejke SK-nál.

A Szejke SK ott van a másodosztály legjobb nyolc csapatát felvonultató döntőben, amelynek első két helyezettje jut fel az első ligába. Egyelőre viszont még sem helyszínt, sem időpontot nem lehet tudni.

HN-összeállítás

 

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.