szombat, november 28, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Két győzelem, egy vereség

Két negyedik és egy harmadik hely – az élmezőnyben vannak az FK Csíkszereda Elit ligás csapatai a sorozat felénél. A 11. fordulóban hat pontot szereztek a csíkiak a lehetséges kilencből: a legnagyobbak ugyan legyőzték az FC Voluntari-t, az U17-esek viszont vereséget szenvedtek, a legkisebb korosztályúak nagy különbséggel verték az Astra Giurgiut.

Kiütéses győzelmet aratott az FK Csíkszereda U16-os csapata a 11. fordulóban

A korosztályos Elit Liga élmezőnyéhez tartoznak az FK Csíkszereda labdarúgócsapatai: az U19-es és az U17-es gárda a negyedik, míg az U16-os focisok a harmadik helyen állnak a pontvadászat felénél. Az elmúlt hétvégén két győzelem és egy vereség a csíki mérleg.
Az U19-es Elit Ligában Rácz Barna és Botorok János duplájával 3–2-re nyert az FK Csíkszereda a FC Voluntari ellen, így mindössze három pont a hátránya a Dusinszki Zoltán által edzett csapatnak a Keleti csoport első három helyén álló, egyaránt 25 pontos Bukaresti Dinamo, Konstancai Viitorul és Bukaresti FCSB trióval szemben.
Az FK Csíkszereda U17-es csapata rangadót játszott a 11. fordulóban, a csíkiak a Keleti csoport második helyezett FC Voluntari-t fogadták, s noha a házigazdák nem jásztottak rosszul, csak Csala és Szín talált a vendégek kapujába, az ellenfél viszont háromszor volt eredményes. Az FK 20 ponttal a negyedik helyen áll, a csoportot a 27 pontos Viitorul Konstanca vezeti a 25 pontos Voluntari és a 24 pontos Bukaresti Dinamo előtt.
Az U16-os Elit Liga I. csoportjának 11. fordulójában az FK a sereghajtó Astra Giurgiu-t fogadta, a Zöld Péter és Gál Ervin által edzett csíki csapatból Bíró mesterhármast ért el, Bóni kétszer, míg Sándor egyszer volt eredményes, így kiütéses hazai győzelemmel zárult a meccs. A bajnokság felénél dobogós az FK Csíkszereda, a csoportot 24 ponttal a Petrolul Ploiești vezeti a 22 pontos Brassói Colţea előtt, a csíkiak 21 ponttal – hat győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel – a harmadik helyen állnak.
Az Elit Liga, 11. fordulójának eredményei: U19: FK Csíkszereda – FC Voluntari 3–2; U17: FK Csíkszereda – FC Voluntari 2–3; U16: FK Csíkszereda – Astra Giurgiu 6–0.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb