Két futamon is rajthoz álltak: Ráduly Réka országos bajnok

66

Két versenyen vettek részt az elmúlt hétvégén a VSK Csíkszereda tájfutói. Noha a vasárnap tartott városi sprint országos bajnokság utolsó versenyét törölték, ennek ellenére a 14 éves lányok között Ráduly Réka megnyerte a sorozatot.

A Brassó megyei Drăguș adott otthont a tájfutó vegyes váltó országos bajnokságnak, illetve Viktóriaváros a városi sprint országos sorozat utolsó futamának. A VSK Csíkszereda tájfutói két éremmel tértek haza a versenyekről.
A vegyes váltó országos bajnokságon a váltót egy férfi és egy nő alkotja, mindketten két pályát kell teljesítsenek felváltva. A VSK Csíkszereda váltója a 14 csapatos bajnokságban az ötödik helyen ért célba, a váltót Ráduly Réka és Szép Zoltán alkotta.
Vasárnap tartották a hatfordulós városi sprint országos bajnoki sorozat utolsó futamát, amelynek pályáját Viktóriaváros utcáin jelölték ki, ám a futam eredményeit szervezési hibák miatt megóvták és törölte a szakszövetség. A bajnoki sorozat öt futamának összesítése alapján a csíki tájfutók közül így Ráduly Réka (a képen) a 14 éves korosztályban országos bajnok lett, míg Suciu Simion a felnőtt férfiak között bronzérmet szerzett.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek