Két érem Besztercéről

15

Besztercén szerepeltek az elmúlt hétvégén az ISK-FSK Székely­ud­varhely asztaliteniszezői, a négy korosztályban megrendezett tornán két érmet szereztek az udvarhelyiek.

Az elmúlt hétvégén Besztercén az Eugen Pascanu Emlékversenyen szerepeltek az ISK-FSK Székelyudvarhely asztaliteniszezői, a négy korosztályban tartott tornán az ország élmezőnyébe tartozó játékosok voltak jelen, az ifiknél gyakorlatilag az egész román válogatott asztalhoz állt. A négy korosztályból kettőben sikerült érmet szerezniük a székelyudvarhelyi sportolóknak, az ifik között Tamás Szabolcs nyert bronzot, akárcsak Jenei Barnabás a serdülő korosztályban, Sánduly Levente, Karácsony Dániel és Kiss Bence a negyedik helyen fejezte be a versenyt.

Még lehet jelentkezni
A Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség a jövő héten tartja a megyei egyéni asztalitenisz-bajnokságot a felnőtt, ifjúsági (15-18 évesek), serdülő (13-14 évesek), újonc (11-12 évesek) és gyerek (10 év alattiak) korosztályokban. A bajnokságban részt vehetnek leigazolt sportolók, illetve leigazolással nem rendelkező amatőr sportolók egyaránt.
A bajnokságot Székely­ud­var­he­lyen tartják, kedden 16 órától a gyerekek, majd 18 órától a felnőtt sportolók állnak asztalhoz. Szerdán 16 órától lesz az újoncok, 18 órától pedig az ifjúságiak versenye, csötörtökön 18 órától pedig a serdülők zárják a megyei pontvadászatot. Nevezni hétfőn 12 óráig lehet az ajtmhr@freemail.hu elektronikus postacímen lehet.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek