vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Két érem az országos bajnokságról

Jól szerepeltek a korosztályos bajnokságokban a Godako Ökölvívó Sportklub tanoncai. A hároméves kitartó munka gyümölcse beérni látszik a sportágban. 

A romániai ifjúsági ökölvívó-bajnokságon, Zsil­vá­sár­hely­en három, a junior és ifjúsági ökölvívó magyar bajnokságon egy gyergyói sportoló szerepelt az elmúlt időszakban a Godako ökölvívó Sportklub részéről. Mindkét rangos versenyről érmet hoztak Popa Ion Jancsi, illetve Csiki Róbert révén – ismertette Huszár Árpád, a klub elnöke a jelentős sikereket. 

Mint lapunk beszámolt, Popa Ion Jancsi a hazai U16-osok mezőnyében az 50 kg-os súlycsoportban a második helyen zárt. A gyergyói bokszoló azt mondta, jól érezte magát a ringben, de jobb teljesítményt várt volna el magától. – Remélem, ezután mindig kihozom magamból a maximumot – mondta Popa Jancsi.

A magyar junior és ifjúsági országos bajnokságon Csiki Róbert indulhatott. Az 57 kg-os súlycsoport elődöntőjében az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sportolója végig fölényesen jobb volt ellenfelénél, a 2019-es serdülő Európa-bajnokságon bronzérmes Petrovics Krisztofernél, azonban a bírók megosztott pontozással utóbbinak ítélték a győzelmet.

– Kitartó, kemény munka a jelentős eredmények titka – mondta Huszár Árpád edző. A Godako Ökölvívó Sportklub keretein belül Erdélyben százhúsz gyerek edz napi rendszerességgel, legnagyobb létszámban a gyergyószentmiklósiakkal foglalkoznak. Az ökölvívó akadémia épülete is jó ütemben épül, Huszár szerint a kivitelező azt ígérte, november 20-ig elkészül a szerkezet, és be lehet zárni az épületet, így a tél folyamán a belső munkálatokkal is lehet haladni.


Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb