Két döntő

52

Két különböző sportágban rendeznek megyei érdekeltségű döntőket a hétvégén. A nagypályás labdarúgók a Románia-kupa megyei szakaszának fináléján érdekeltek, míg az FK Székelyudvarhely U19-es teremlabdarúgói a Jászvárosban sorra kerülő Final Fourban szerepelnek.

Címvédőként vághat neki az U19-es teremlabdarúgó országos döntő tornának az FK Székelyudvarhely korosztályos csapata, amely ezúttal Jászvárosban kell helytálljon. A székelyudvarhelyi fiatalok tavaly, a hazai rendezésű Final Fourban, a Marosvásárhelyi City’US alakulatát győzték le 4–2-re. Ezúttal viszont a Maros megyei alakulat nem lesz ott a döntő tornán.
Az FK, Szőcs Loránd edző vezetésével, ma az elődöntőben a Botoșani megyei Darabani alakulatával méri össze erejét 17 órától. A másik ágon CSMS Iași – Segesvári Pro-Tineret meccset rendeznek. A másnapi helyosztókon a vesztesek a harmadik helyért, míg a győztesek a bajnoki címért játszanak.

Kupadöntő Szépvízen
Vasárnap hivatalosan is véget ér a megyei labdarúgó-bajnokság a Románia-kupa megyei szakaszának fináléjával. A házigazda Csíkszépvízi MŰ, amely vezeti a Csík körzeti bajnokságot, vasárnap 11 órától a megyei bajnok és egyben kupacímvédő Székelykeresztúri Egyesülést fo­gadja. A párharcgyőztes részt vehet a sorozat országos szakaszának első fordulójában, amelyet a nyár közepén szoktak megrendezni. A keresztúriakra az elkövetkező időszakban egy komoly megmérettetés vár, hiszen a Barcarozsnyóval selejtező mérkőzést játszanak a harmadik ligában való indulásért.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek