Készül a várólista

75

Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala újabb várólistát állít össze az Országos Lakásügynökség (ANL) által épített lakások bérbeadására – adta hírül közleményében a hivatal. A jelentkezési iratcsomót folyó év február 1–28. között lehet benyújtani a hivatal Vagyonnyilvántartó irodájába (103-as iroda) a következő program szerint: hétfőn, kedden és csütörtökön 9.00–16.00, míg szerdán és pénteken 9.00–13.00 óra között.

A lakások elosztása a meglévő alapból történik, a megüresedett lakásokat utalják ki. A várólistára felkerült kérelmezők közül azok, akik idén nem jutnak lakáshoz, jogosultságukat megtartják az elkövetkező években is, a meglévő lakásalap keretein belül, betartva az ANL-alapból épült lakások kiutalásának feltételeit és az új sorrendet.
Az iratcsomó összeállításához szükséges feltételek listája megtekinthető a www.szereda.ro oldalon. Az érdeklődők bővebb információkat a 0266–315120/119-es mellék telefonszámon vagy személyesen igényelhetnek Csíkszereda Polgármesteri Hivatala 103-as számú irodájában.

HN-információ

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.