Készül a Gyergyói Hoki Klub

58

Leif Strömberg vezetőedző, illetve Vitalij Donyika másodedző vezetésével elkezdte a nyári felkészülést a Gyergyói Hoki Klub a soron következő jégkorong bajnoki idényre. A piros-fehérek Gyergyószentmiklóson, illetve Csíkkarcfalván fogtak hozzá a nyári alapozáshoz.

Nekikezdtek a munkának Gyergyószentmiklóson

Elkezdődött a közös felkészülés a 2019/2020-as jégkorongszezonra a Gyergyói Hoki Klub számára Leif Strömberg és a segédedző, Vitalij Donika vezetésével, akik erőnléti edzésekkel vágtak neki az alapozásnak.
Holnap ismét Gyergyó­szent­mik­lósra érkezik Mikael Tisell, akivel ismét elvégzik azokat a teszteket a fiúk, amelyekkel május elején az állóképességüket mérték fel. A teszt majd megmutatja, ki hogyan végezte a kiadott egyéni feladatokat. „Biztosak vagyunk benne, hogy senki nem lazsálta el az időt” – írja a GYHK közleménye.
Az edzések egy része a gyer­gyószentmiklósi sportbázison zajlik, de sokszor dolgoznak majd a jégkorongozók a Székelyföldi Jégkorong Akadémia csíkkarcfalvi orvosi és metodológiai központjában is, kihasználva az ottani adottságokat. Egyelőre még a hazai hokisok dolgoznak együtt, a légiósok és új honosított játékosok július végén, augusztus elején csatlakoznak a kerethez, amikor is Érden elkezdi a jeges edzéseket a csapat.
– Tetszett az első edzés. Azt tapasztalom, hogy nagyon jó a csapatban a hangulat, az öltözői morál, ami nagyon fontos, és a játékosok egyéni hozzáállása is kiváló. Tetszett még, hogy figyelnek egymásra, segítik egymást, amikor szükséges. Biztos vagyok benne, hogy jó munkát fogunk együtt végezni – összegezte tapasztalatait Leif Strömberg.

Pénzes marad Brassóban
A következő idényben is Julius Pénzes marad a Brassói Corona, illetve a romániai felnőtt jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya – számolt be a Cenk alatti csapat hivatalos közösségi oldala.
Julius Pénzes a legutóbbi idényt Kazahsztánban kezdte, hogy végül a román bajnokság rájátszása előtt átvegye a Corona irányítását Greg Lindqvisttől, és sikerüljön megnyerniük a bajnokságot. Továbbá két éve ő a romániai válogatott vezetőedzője is, amely csapattal is remek eredményeket ért el.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek