Kertészeti napok Csíkmadarason

110

A Garden Proiect Kft. partnereivel közösen idén második alkalommal szervezi meg a konferenciával egybekötött kertészeti szakmai napokat. A február 28. – március 2. közötti eseményen a résztvevők ismert hazai és magyarországi szakemberekkel közösen megvitatják az aktuális problémákat, bemutatásra kerülnek a főbb gyümölcstermesztési pályázati lehetőségek, de előadásokat hallhatnak többek közt a gyógynövénytermesztésről, -begyűjtésről és -feldolgozásról, a fekete ribizli jótékony hatásairól, a kert- és épülettervezési lehetőségekről, tápanyag-utánpótlási technológiákról, székelyföldi építészetről, ökológiai gazdálkodásról, sportfelületek és mezőgazdasági felületek szakszerű öntözéséről vagy akár a mikroszaporítással előállított növényekről. A rendezvényen a gyümölcs és bogyós gyümölcsűek termesztésének új technológiáját is ismertetik.
A Garden Proiect vezetője, János Ferdinánd elmondta, hogy az esemény célja a külföldről hazaköltöző fiatalok szakmai támogatása, hisz a konferencia keretében minden, kertészkedéssel kapcsolatos információt megszerezhetnek, ugyanakkor kapcsolatépítés szempontjából is hasznos lehet a találkozó.
A háromnapos esemény részletes programja facebookon is elérhető. A részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezéshez kötött.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek