Keresztúri győzelem

112

Székelyudvarhely adott otthont a már hagyományos 35 éven felüli korosztálynak kiírt Barátság-kupa teremlabdarúgó-tornának, amelyet ezúttal a székelykeresztúri Primo Service nyert meg. Simán hozták a döntőt.

A győztes keresztúri csapat

Ötödik alkalommal rendezték meg Székely­ud­varhelyen a 35 éven felülieknek kiírt teremlabdarúgó Barátság-kupát, amelyre 16 alakulat nevezett be. A csapatokat a szervezők négy négyes kvartettbe sorolták be, ahonnan az első kettő jutott tovább a negyeddöntőbe. A legizgalmasabb meccseket a C csoportban rendezték, ahol három csapat is hatpontos volt és végül a körbeverés miatt a gólarány döntött a Primo Service és az IPSE javára a Hargita kárára.
Az egyenes kiesési szakaszban már a keresztúri Primo Service vitte a prímet és sorra nyerte meccseit. Érdekes módon a legkönnyebb meccs épp a fináléban volt, ahol 12–1-re nyertek.
Eredmények: negyeddöntő: Sörbarátok – IPSE 1–1 – büntetőkkel 4–3, Farkaslaka – Ákosfalva 4–1, Azok a fiúk – Primo Service 1–6, Zetelaka – Jäger 0–3; elődöntő: Sörbarátok – Farkaslaka 1–3, Primo Service – Jäger 4–0; a 3. helyért: Sörbarátok – Jäger 3–1; döntő: Farkaslaka – Primo Service 1–12.
Különdíjak: gólkirály: Molnár Csaba (Primo Service); a legjobb kapus: Nagy Antal (Sörbarátok); legjobb játékos: Sipos Árpád (Farkaslaka).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek