Képzőtábor ifjúsági vezetőknek a Gyimesekben

20

Gyimesfelsőlokon táboroztunk 2019. május 9–13. között. Az ifjúsági vezetők készségeinek fejlesztését célzó táborban részt vettek a Csíkdánfalvi Boldogasszony Cserkészcsapat őrsvezetői, szám szerint 10 fiatal. Táborunk a következő célokat követte: a 10 őrsvezető továbbadja az itt szerzett tapasztalatot és tudást a Csík­dán­falvi Boldogasszony Cserkészcsapatának; maradjon aktív tagja a csapatnak; a csapatban és az önálló munkában való fejlesztés; a célcsoporttal felismertetni a közös munka utáni igényt, a tervezési és fejlődési lehetőségeket, nemcsak értelmi, hanem érzelmi és társas területeken is.
A tábor ideje alatt a részt vevő fiatalok feltöltődtek, hivatástudatuk megerősödött, önbizalmuk növekedett, tapasztalatokat szereztek, kikapcsolódtak és szórakoztak, amelynek célja, hogy az itt kapott feltöltődésből örömmel és aktívan tudjanak tovább dolgozni. Így hozzájárulnak a társadalom és a helyi közösség fejlődési lehetőségeinek kiépítéséhez.
A fiatalok elmondása alapján: „Nagyszerű táborban volt részünk, mert jobban megismertük egymást, a csapatmunka összekovácsolt.” „A tanító jellegű film nézése és megbeszélése által tanultunk az internet helyes használatáról.” „Sok csapatépítő játékban és önbizalomnövelő feladatban volt részünk, nagyon élménydús és emlékezetes tábor volt.”
A tábort szervező H.E.M.+ Egyesület nevében

Böjte Erika egyesületi elnök, táborvezető, Csíkdánfalva

Táborunk fő támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány, támogatásukat ezen úton is köszönjük.

Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek