2021, március 6, szombat.
Hirdetéscustom_html_banner1

Képzést hirdet a Nemzeti Hegyvidéki Ügynökség

Agroturisztikai dolgozó képzést hirdet a Nemzeti Hegyvidéki Ügynökség. A tanfolyam szervezésében részt vállalt a Sóvidék–Hegyalja LEADER Egyesület is. A jelentkezési határidő pénteken jár le, így a héten még van lehetőség iratkozni a magyar nyelvű, ingyenes képzésre.


Amint azt László Edit kapcsolattartótól megtudtuk, a képzés 20-25 fővel indul majd Székelyudvarhelyen, a jövő hónapban. A képzésre elsősorban olyan személyeket várnak, akik a turizmusban tevékenykednek, elvégeztek 12 osztályt, illetve jelenleg is alkalmazásban vannak. Jelenleg a jelentkezési időszak zajlik, amely január 22-én ér véget. A három hónapos képzés sikeres elvégzése után szakképzett agroturisztikai dolgozó oklevélben részesülnek a résztvevők.

– E diploma szükséges akár engedélyeztetéseknél, akár pályázatok benyújtásánál a turisztikai ágazatban dolgozóknak – mondta László Edit, aki éppen ezért arra biztatja az érintetteket, hogy éljenek a lehetőséggel és vegyenek részt az ingyenes képzésen.

Jelentkezni, illetve bővebb in­formációkat a 0775–182825-ös telefonszámon kaphatnak az érdeklődők. A képzés magyar nyelven zajlik majd.

 


Kapcsolódó cikkek:

Hetvenéves korukig is dolgozhatnának az alkalmazottak – véli a miniszter

Minden alkalmazott akár 70 éves koráig is dolgozhat, ha akar – jelentette be pénteken Botoşani-ban a munkaügyi miniszter. Raluca Turcan azt mondta: a kormány kidolgoz...

Romániában is kimutatták a dél-afrikai vírusmutációt

Romániában is kimutatták a koronavírus dél-afrikai mutációját, az év eleje óta jelen lévő brit vírusvariánsnak pedig meghatározó szerepe lehet abban, hogy újra erőre kapott...

Legfrissebb