Képzéssorozat svájci szakemberekkel

Caritas Vidékfejlesztés

66

Tavaszi képzéssorozatra várja az érdeklődőket a napokban a Caritas Vidékfejlesztés Gyer­gyó­szentmiklóson. Svájci szakemberektől szerezhetnek hasznos információkat a gazdák körömpucolás, állathigiénia, fe­jő­gép-karbantartás, állattenyésztés té­makörében.

Istállólátogatás. A higiénia is napirenden lesz Fotó: Caritas

A Caritas Vidékfejlesztés rend­szeresen szervez különféle képzéseket azért, hogy a helyi gazdák elismert szakemberektől tanulhassanak, s a tanultakat munkájukban kamatoztathassák. A tavaszi képzéssorozatra ezen a héten kerül sor.
Holnap a szarvasmarhák körömpucolását oktatja Köbi Stur­zenegger; állathigiénia, tejminőség és fejőgéprendszer tisztítása, karbantartása témában Koni Suter tart majd képzést. 10 és 16 óra között zajlik az oktatás.
Március 28-án, csütörtökön ugyanezekben a témakörökben folytatják az oktatást a svájci szakemberek, szintén 10 és 16 óra között.
Március 29-én, pénteken állattenyésztés és törzskönyveztetés, állat- és istállóhigiénia, valamint a szarvasmarhák termékenységét befolyásoló tényezők képezik majd a témát.
A képzések helyszíne a megszokott módon ezúttal is a Caritas Vidékfejlesztés Varga Katalin utcai székhelye. A képzés ára alkalmanként 50 lej, két képzés esetén 40 lej. Az ár tartalmazza a részvételi díjat, a szakmai anyagot, valamint a tízórait.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek