Képzés után verseny

48

Második helyen zárta a Nyílt Testőr Bajnokságot a Cerberus csapata, amelynek egy csíkszeredai, egy belga és egy szlovák tagja volt. A viadalt képzés előzte meg.

Október 4. és 9. között 14. alkalommal rendezték meg a „SEC-tember” nemzetközi tréninget, amely a biztonság területén dolgozó szakemberek magas szintű képzése és továbbképzése – különös tekintettel a személyvédelem átfogó oktatására. A képzést Budapesten tartották a magyar belügyminisztérium támogatásával, ahol jól ismert és magasan képzett nemzetközi szakértők, rendőrségi és biztonsági oktatók adtak elő a résztvevőknek.
A képzést követően pénteken tartották az I. Nyílt Testőr Bajnokságot. A feladatok között szerepeltek fizikai állóképességet igénylő erőnléti feladatok, lövészet, katasztrófahelyzetek kezelése, sebesültek ellátása és mentése, valamint személyvédelmi kísérés végrehajtása.
A képzésnek és a versenynek is volt csíkszeredai képviselője, András Róbert immár hetedik alkalommal volt jelen a „SEC-tember”-en. A versenyre Cerberus néven a belga Davy Loete-vel és a szlovák Kamil Stryckóval közösen nevezett, a csapat a második helyen zárt.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek