Kék hét – rendőrségi hírek

85

Autós korcsolyázás súlyos sérülésekkel
Múlt szombaton Csíkkozmás és Csíkszent­márton között 48 éves sepsiszentgyörgyi autóvezető a havas úton előzés közben megcsúszott és frontálisan ütközött szemből jövő autóval. A balesetet okozó sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, három utas pedig könnyebbet.
A Kalondán három közúti baleset is történt megvilágítatlan és/vagy részeg szekeresek miatt. A szombati sérüléssel járt: bánhatta felelőtlenségét a szászkézdi 54 éves, enyhén ittas lovas, akinek furgon szaladt a szekerébe.
Másnap 46 esztendős szépvízi autóvezető vesztette el uralmát a járműve felett és csapódott kerítésnek. Utasa szintén súlyos sérüléseket szenvedett. Ugyanaznap Maroshévízen oszlopnak csapódott autójával 39 éves sofőr, egyik utasa zúzódásokat szenvedett.

…Egy börtönbe becsücsülünk, csüccs!
Az elmúlt napok során két elítéltet is nyakon csíptek a rendőrök: a 26 éves csíkszentgyörgyi R. G.-t 3 évre és 10 hónapra ítélték el rablás, minősített rablás és lopás miatt, de szabadon kóricált. A 48 éves székelyudvarhelyi V. S. közúti kihágások miatt kapott meghívást egy évre a börtönbe, de ő is sikeresen bújkált egy darabig. Újabban mindketten a csíkszeredai büntetésvégrehajtási intézményben várják az angyalt.

Diszkós razzia
Csíki falu klubjában tartottak ellenőrzést rendőri szervek múlt vasárnap, és előkerült öt bicska, valamint egy boxer – nem kutya, nem is férfialsó, hanem az arcberendezés megváltoztatására alkalmas fehér fegyver. Emellett csempészcigarettát és közel 2000 lejt is elkoboztak. A „buliban” csíki falvak ifjai érintettek, 16 és 34 év közötti férfiak.

Halálos baleset
Az 578-as európai útról Csíkkarcfalva központja felé igyekezett egy 69 éves domokosi autós szerda délután, és figyelmetlenül a Csíkszereda felé tartó vonat elé hajtott. A vonat az autót a vasúti töltés melletti mély gödörbe sodorta, és az autóvezető a helyszínen életét vesztette.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek