Kék hét – rendőrségi hírek

28

Tárt karokkal várták
Sikeres rendőri együttműködés következtében múlt csütörtökön elkaptak egy visszaeső bűnözőt Gyergyóhollón. A Neamț megyei rendőrök jelezték Hargita megyei kollégáiknak, hogy egy 50 esztendős, erőszakos cselekedet elkövetése miatt körözött bűnöző Borszék felé tart a 15-ös országúton. A füles bevált, a gyanúsítottat elkapták.

Autós pingpong
Múlt pénteken egy 45 éves székelyudvarhelyi sofőr Csíkszeredában, a Brassói úton haladva sávot váltott volna, de a másik sávon érkező haszongépjárműnek ütközött. Ettől átsodródott a szemből érkezők sávjára, ott eltalált egy furgont, ettől a találkozástól pedig elhagyta az aszfaltot és egy épületnek csapódott. A sok ide-oda vergődést viszonylag olcsón megúszta, de 45 éves kézdivásárhelyi utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.
Galócás területén, hétfőn salamási autóvezető szlalomozott neki a havas úton egy parkoló autónak, lelökve azt az úttestről. Itt is az utas gyűjtött be könnyebb sérüléseket.

Előzetesben
Elrontotta a rendőrség a hétvégéjét annak az illetőnek, aki az elrontott hétvégénél is többre rászolgált múlt hétfőn: 13 és 17 éves csíkszeredai kiskorúakat megfenyegetett, és pénzt, valamint mobiltelefont rabolt tőlük a 23 éves fenyédi férfi. A rendőrség szombaton őrizetbe vette, majd vasárnap a bíróság elrendelte a 30 napos előzetes letartóztatását.

Kutya helyzet
Kerékpárral sem hajthatott volna az adott útszakaszra, de a kutyák is kergették és a nagy hóban az utat sem látta a legjobban az a 63 éves maroshévízi biciklis, aki hétfőn a sok kellemetlen tényező közepette taxinak hajtott kerékpárjával. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Villanyoszlop állította meg
Valószínűleg nem készült megfelelően a havazás miatt megváltozott útviszonyokra az a 29 éves csíkszentmártoni férfi, aki szerda reggel a falu egyik utcáján túl gyorsan hajtott autójával, megcsúszott a havas úton, és egy villanyoszlopnak ütközött a menetirányának ellentétes oldalon. Az ütközés következtében az autó 11 éves utasa megsérült. A jármű vezetője nem fogyasztott alkoholt a balesetet megelőzően.

Parkoló autóba parkolt
Egy székelyudvarhelyi 43 éves férfi ittas állapotban vezetett a Budvár utcában, amikor elveszítette uralmát a volán fölött és egy, az utcában parkoló autónak ütközött. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy 1,35 mg/l alkoholmennyiség volt a leheletében, ezért vérvételre a városi kórházba szállították.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek