Kék hét – rendőrségi hírek

88

Csúnyán állt meg
Jogosítványa nem volt, sőt maradéktalanul józansága sem annak a derzsi fiatalembernek, aki szombaton kora hajnalban Muzsna felé haladva egyenesbe vett egy kanyart, de egy villanyoszlop visszasegítette autóját az úttestre. A póznát kitörte a nem szokványos manőver: a 24 éves sofőrt és 48 éves utasát könnyebb zúzódásokkal kórházba szállították.

Figyelmetlen autóvezetők
Súlyos sérüléseket okozott vasárnap éjjel 24 éves gyimes­középlo­ki sofőr, aki Csíkszereda szentkirályi kijáratánál a külső sávról akart visszafordulni, de nem vette észre, hogy mögötte autó közeledik. A 45 éves, belső sávon érkező csíkszentsimoni autóvezető nem tudta elkerülni a balesetet, és az ő autójában 45 éves utasa súlyosan, 18 éves útitársa pedig könnyebben sérült, az előbbi autónak pedig a sofőrje szenvedett súlyos sérüléseket.
Szundikálással fokozta a figyelmetlenséget az a gyergyószent­miklósi 43 éves sofőr, aki Borzon­ton beleunt az egyenes útba és egy furgonnal való ütközés ébresztette fel. A haszongépjármű 50 éves sofőrje könnyebben megsérült.

Elévágott, alárogyott
Alig néhány kortyocskát ihatott – ugyanis mindössze 0,16 mg/l-es légalkoholszinttel pedálozott – szombat este gyimesfelsőlokon 77 esztendős biciklis, de ez már elég volt ahhoz, hogy őt előzni kívánó brassói sofőr járműve elé vágjon. A biciklist természetesen aszfaltra küldte az autó, de könnyebb sérüléssel megúszta a kerékpáros.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek