Kék hét – rendőrségi hírek

84

Rosszkor, rossz helyen balesetezett
Az éjszaka járőröző lövétei rendőrök különös esetre lettek figyelmesek múlt vasárnap hajnalban Szentegyházán: az út szélén, az árokban egy összeroncsolódott autó állt, amely az elejével betonoszlopnak csapódott. A járműben 39 éves szentegyházi lakos ült, aki megpróbált autójával kiállni az árokból. A rendőrök igazoltatni akarták, ezért a férfi kiszállt az autóból, és már ekkor erős alkoholszag lengte körül. A rendőrök alkoholtesztet végeztek, az eszköz pedig 1,01 mg/l alkoholmennyiséget mutatott ki. A férfi ellen ittas vezetés gyanújával indul eljárás.

Udvarhelyszéki „szerencsés” motorosok
Múlt pénteken szabálytalanul kanyarodott balra Székelyudvarhelyen, a Bethlenfalvi úton csíkszeredai 55 éves autóvezető és elgázolt egy szabályosan közlekedő 30 éves helyi motorost. Az ütközés következtében a motoros könnyebb sérüléseket szerzett. Az érintett személyek nem fogyasztottak alkoholt az esetet megelőzően. Hasonlóan, könnyű sérülésekkel úszta meg a balesetet az a székelyudvarhelyi motoros, aki vasárnap Bögözt elhagyva túl gyorsan hajtott, elveszítette uralmát a jármű fölött, és az úttesten felborult. A 33 éves aszfaltbetyár nem állt alkohol befolyása alatt.

Figyelmetlen volt, árokba hajtott
Székelyszentléleken is az árokban kötött ki egy autó szerdán délelőtt, miután 71 éves székely­udvarhelyi sofőrje figyelmetlenül hajtott a nyikó­malomfalvi elágazásnál. A rendőrségi vizsgálatok során nem találtak alkoholfogyasztásra utaló jeleket, ennek ellenére gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indul eljárás a könnyebb sérüléseket begyűjtő autóvezető ellen.

Kiskorú futott a furgonnak
Hatéves parajdi kisgyermek szabályosan közlekedő autó elé szaladt udvarról múlt pénteken a Sóbánya utcában. Szerencséjére a haszonjármű oldalának „futott” neki, könnyebb sérülésekkel megúszta a találkozást.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek