Kék hét – rendőrségi hírek

91

Megkergette a szomszéd
Múlt szerda este félrészegen galócási boltból töltötte volna fel a tartalékait a 29 esztendős békási (Neamț megye) férfi. Pechére a bolt szomszédságából valaki észrevette és elkergette. Másnap – a bolttulajdonos feljelentése után – a rendőrség is a nyomára bukkant és elfogta.

Szedi biciklis áldozatait az alkohol
Múlt szombaton Csíkcsicsóban, szerdán pedig Csíkszentdomoko­son szenvedett súlyos sérülést egy-egy kerékpáros, aki ittasan pedálozgatott. A 29 éves csicsói nemes egyszerűséggel egyensúlyát vesztette és a sáncba borult a rendőrségi híradás szerint, míg domokosi – egyébként éjszaka, kivilágítatlanul hajtó – „kollégáját” egy mellette elhajtó haszonjármű szele billentette ki az egyensúlyából.

Vezérlési problémák
Vasárnap kora hajnalban közúti baleset történt Gyergyóvárhegyen, de mire a rendőrök a helyszínre értek, a sofőr sehol sem volt. Az autója a menetirányhoz képest merőlegesen, háromba szakított villanyoszlopba rohanva rostokolt közel az úttesthez. Hamar kiderült: 37 éves falubeli autóvezető hajtotta végre a mutatványt, az autó vezérlési problémáira hivatkozva. Az alkoholszonda 0,75 mg/l-es „bizonyítványa” valóban vezérlési problémákra utalt, de talán inkább a sofőrére…

Börtön helyett a kocsmát választotta
Hétvégi házak fosztogatásáért, többrendbeli lopás bűntényének elkövetéséért szabadságvesztésre ítélték azt a 46 éves székelyudvarhelyi férfit, aki mégsem a börtön hűvösét választotta, hanem udvarhelyi bár környékén téblábolt hétfőn. Országosan körözték, de erre most már nincs szükség.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek