Kék hét – rendőrségi hírek

144

Közúti baleset Salamáson
Neamț megyei 65 esztendős autóvezető feltehetően fáradtságából adódóan vesztette el uralmát járműve felett múlt szombaton kora hajnalban. Hídfőnek csapódva okozott balesetet, és négy utasa kórházi ellátásra szoruló sérüléseket szenvedett. Meggondolatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával eljárás indult ellene.

Szeszmeghajtással az utakon
Hétfőn kora hajnalban, alig éjfél után enyhén spiccesen és bármiféle gépjármű vezetésére feljogosító hajtási hiányában „osont” át az éjszakán egy 17 éves Homoródszentmárton községbeli autóvezető. A kiskorú „sofőr” settenkedésének betonoszlop vetett véget Patakfalva közelében, szerencséjére nem sebesült meg a balesetben.
Kedden egyébként 22 éves csíkszépvízi és 34 éves gyargyóalfalvi autóvezetőt is ittasan kaptak el a volán mögött Csíkszereda, illetve Gyergyószent­mik­lós területén. Másnap legfeljebb az italtól fájhatott a fejük, az ittas vezetés miatti eljárástól azonban azóta is fájhat.

Kirámolt, sőt…
Mosógépet, elektromos főzőkályhát, kagylót és televíziót lopott szombaton 32 éves székely­keresz­túri férfi egyik városbelijétől, és mindezeket sebtében el is adta.
Ugyanaznap Hidegkúton 83 éves személy jelentette, hogy előző éjszaka élelmiszeri termékeket loptak a portájáról. Mint kiderült, a 33 éves gyanúsított más hidegkúti udvarról is lopott ugyanazon az éjszakán, csak éppen alkoholos italt.
Előbbi esetben lopás, utóbbi esetben minősített lopás gyanújával indult eljárás.

Kiskorút gázolt
Tiltott szakaszon akart átkelni az úttesten vasárnap Homoródszentpálon 8 éves székelyud­var­helyi kisgyermek, és a szabályosan közlekedő 30 éves bögözi autóvezető nem tudta kikerülni. A gyermeket zúzódásai miatt az udvarhelyi kórházba szállították.

Vetődés motorkerékpárral
Gyorsan hajtott kanyarba szerdán Fenyéd irányából Zetelaka felé hajtva egy 26 éves fenyédi motoros, és gatyafékkel lassított, miután a sebességtől megcsúszott a járműve. Zúzódások miatt a Székelyudvarhelyi Városi Kórházba szállították. Esetével azonban nemcsak az orvosok, hanem az ügyészek is foglalkoznak.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek