Kék hét – rendőrségi hírek

40

Beletörött a bicskája
Átfogó ellenőrzéseket tartottak a múlt hétvége során Parajdon és Korondon, és mások mellett 65 esztendős parajdi atyafira is rájárt a rúd: egyik helyi ivóban bicskát találtak nála, ez pedig elég a bűnügyi eljáráshoz. Egyébként törvénytelenül árusított termékek miatt a két községben összesen 18 szabálysértést állapítottak meg, ezek értéke mintegy 10 ezer lej.

Börtöntöltelékekké léptek elő
Három, szabadságvesztésre ítélt büntevőt fogtak el a rendőrök a múlt hétvégén Hargita megye területén. Két 28 éves újszékelyi fiatalt szülőfalujukban kerítettek kézre, korábban mindkettejüket lopás miatt ítélték el: egyiküknek másfél évet, másikuknak két esztendőt kell eltengetnie a rács mögött. 43 éves gyergyószentmiklósi elkövetőt szintén másfél év börtönnel díjaztak szabadságtól való megfosztás miatt. Mindhármukat a csíkszeredai fogházba szállították, itt kezdték el büntetésük letöltését.

„Letörtétek a tükrünköt, de megbosszuljuk!”
Ismeretlen elkövetők ellen tettek panaszt azok a kárvallottak, akiknek autójukat megbecstelenítették közel három hete Gyergyószentmiklóson: legkevesebb négy gépkocsi visszapillantóját törték le egyetlen éjszaka leforgása alatt. A rendőrség szerdán nevezte meg a gyanúsítottakat: a három, 17 és 20 év közti fiatalból – a vizsgálatok alapján – az alkohol hozta ki az állatot. Rongálás gyanújával eljárás indult ellenük.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek