Kék hét – rendőrségi hírek

53

Közúti korcsolyázások
A havazás jelentősen megnehezítette a közlekedést az elmúlt hétvégén. Teherautó borult fel pénteken Csíkszereda közelében, a Hargita irányában, ugyanaznap a Bucsinon frontális ütközés történt. Az utóbbi belesetet okozó 24 éves Bihar megyei sofőr ráadásul könnyebb sérüléseket is szenvedett. Ugyancsak a Bucsinon 25 éves Maros megyei autóvezető is balesetezett szerdán. Az úttestről lesodródva esővíz-elvezető aknának ütközött, 18 éves utasának szerezve ezáltal könnyebb sérüléseket.

Neki ne pofázzon a rendőr!
0,55 mg/l-es légalkoholszinttel halászták ki a forgalomból azt a 48 esztendős székelykeresztúri sofőrt, akinek ez az alkoholmennyiség kellő bátorságot kölcsönzött a szembeszegüléshez. A rendőrség közleménye szerint a szombat kora hajnali találkozás oda vezetett, hogy a sofőr az igazoltatáskor, a kórház felé vezető úton, valamint a vérvétel idején is trágár kifejezésekkel igyekezett kivívni a rendőrök ellenszenvét, készen állt a tettlegességre is. Ittas vezetés és hatósági közeg elleni erőszak gyanújával eljárás indult ellene.

Hátulról támadott
Máréfalvi 30 éves sofőr nem tartotta be a követési távolságot vasárnap délután Székelyudvarhelyen, és hátulról 43 éves keresztúri autóvezető gépkocsijába hajtott. A meglökött autó furgonnak ütközött, és a három autót érintő balesetben összesen négy személy szenvedett kisebb-nagyobb sérüléseket.

Más tévéje jobban tetszett
Javítani vitte a televízióját egy falubeli maszekhoz a 46 éves parajdi férfi, jövet pedig elhozott a műhelyből egy másikat. A kárvallott másnap értesítette a rendőrséget, és rövid időn belül összeállt a kép, hogy miként kelt lába a készüléknek. Bűnügyi eljárás indult a gyanúsított ellen.

Tragédia
Két kisgyermek (egyik 3 éves, a másik 9 hónapos) és 30 éves édesanyjuk vesztette életét tegnap este Csíkszentdomokos és Marosfő között, miután a négytagú vaslábi család autója megcsúszott és a szemből érkező dánfalvi sofőr gépkocsijába rohant. A két sofőr túlélte, a 9 hónapos babát pedig elsőre sikerült újjáéleszteni, de nemsokára mégis belehalt sérüléseibe.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek