Kék hét – rendőrségi hírek

82

Szóváltás, pofonvágás
Közúti bakit heves szóváltás követett múlt szombaton Székelyudvarhelyen. 28 és 43 éves sofőr nem tudott szép szóval megegyezni, így – az elmondottak szerint – egyik megverte, megrúgdosta a másikat, a másik pedig spray-vel fújta szembe az egyiket. Rendőri segítséget kértek, és végül az ügyészség dönti el, hogy kinek volt igaza.

„Hátba veregette”
Kórházi ellátást igénylő zúzódásokat szenvedett 45 esztendős kápolnásfalusi sofőr, aki Szé­kelyudvarhelyen hátulról belehajtott egy Arad megyei 22 éves fiatalember autójába hétfő délután. Ittas vezetés és meggondolatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával eljárás indult ellene.

Átvágta számításaikat a havazás
Csíkszentkirályon Ilfov megyei sofőr pótkocsis járművével piruettezett szerdán a hófödte aszfalton, majd a szemből érkezők sávjára fordulva csíkszeredai sofőr autójának csapódott. A kisautóban három személy könnyebb sérüléseket szenvedett. Egy órán át állt a forgalom a Tusnád és Tusnádfürdő között bekövetkezett megcsúszás miatt: itt egy hókotró állt keresztbe az úton. Hasonló jelenség miatt a Borszéki-hágón fél sávon haladt az autósforgalom.

Váratlan vendég
43 esztendős gyergyótölgyesi autóvezető elvesztette uralmát a járműve fölött kedden, és falubelije udvarán állt meg gépkocsijával. A balesetben ő maga könnyebb sérüléseket szenvedett, 42 éves Iași megyei utasát azonban súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Ittasan gázolt
Nem tartotta be a kellő távolságot és 51 éves biciklist gázolt Gyergyócsomafalván 58 éves helyi lakos. A szerdai baleset okozója ráadásul ittasan vezetett, áldozata pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A gyergyószentmiklósi ügyészség vizsgálja az esetet.

Elkapták a börtön elől menekülőt
Emberölési kísérlet miatt 8 év szabadságvesztésre ítélték azt a 25 éves galambfalvi személyt, akit szerdán kapott el a rendőrség. A menekülésben lévőt a csíkszeredai börtönbe szállították.
Kovács Hont Imre

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.