Kék hét – rendőrségi hírek

60

Hatékony hatóság
Szeptember 28-án az udvarhelyi rendőrségnek sikerült megoldani egy függőben lévő ügyet, elkapták azokat a személyeket, akik 25-én kirabolták az 58 éves P. O.-t. Az áldozat a rablás napján azt nyilatkozta, hogy elvették a táskáját, amelyben írószerek, füzet, iratok és 130 lej volt. Azonosították a 17 éves B. E.-t és a 19 éves O. R.-t, mindketten székelyudvarhelyiek, akik egymás között osztották el a pénzt. Hasonlóképpen a Hargita és Maros megyei rendőrségnek sikerült elfogni a szásznádasi 34 éves O. R.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy 10 000 lejt, 3000 eurót és 1 000 000 forintot lopott el egy siménfalvi lakostól. A pénzt visszaadták a tulajdonosnak.

Környezetbarát tettesek
Két gyergyói is a környezetbarát közlekedés mellett döntött, noha nem saját kerékpárral. Szeptember 27-én a rendőrséget egy helyi lakos azzal riasztotta, hogy egy ismeretlen személy behatolt a garázsába és elvette a 110 lej értékű női biciklijét. A hatóságnak sikerült azonosítania gyanúsítottat, az 51 éves büntetett előéletű V. G. személyében. Folyatatják a nyomozást minősített lopás gyanújával. A 42 éves F. F. L.-nek már drágább bicikli kellett volna, de őt is elcsípte a rendőrség, és a 400 lej értékű kerékpárt visszaadták tulajdonosának. Az elkövető lopás gyanújával kerül bíróság elé.

Mit vétett a kerítés?
A csíkszeredai rendőrség éjjeli járőrözés közben rongáláson kapott két személyt. A 34 éves S. G. és a 37 éves M. A. – mindketten sepsiszentgyörgyiek – éppen egy üzlet melletti kerítésben tettek kárt, amikor odaértek a rendőrök. Rongálás gyanújával folyik az eljárás.

Cigi, pia
A gyimesközéploki és gyimesfelsőloki rendőrség dohányárut és alkoholt talált egy autó csomagtartójában. A csíkszeredai 38 éves S. T. kocsijában 500 csomag cigaretta és 192 liter alkohol volt, amikor a hatóságok ellenőrizték. A rendőrség elkobozta az árut, a sofőrt a megengedettnél több alkohol és cigaretta birtoklásával gyanúsítják.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek