Kék hét – rendőrségi hírek

30

Hárman párban
Három gyergyói könnyen akart pénzhez jutni: a 36 éves S. I., a 43 éves V. V. I. és a 34 éves T. L. ellopta egy gyergyó­új­fa­lusi lakos pénztárcáját, amely a személyes iratait és 875 lejt tartalmazott. A rendőrségnek sikerült elkapni a tetteseket, az ellopott tárcát pedig visszaadták a tulajdonosának. Lopás gyanújával folyik az eljárás.

Népszerű lett a jogosítvány nélküli vezetés
Szombat óta négy személyt is azonosított a rendőrség, akik megkísérelték a hajtási engedély nélküli vezetést. A 21 éves gyergyóújfalusi S. Z. hajtásiját korábban felfüggesztették, de ő mégis volánhoz ült. A gyer­gyóvárhegyi 23 éves M. R.-nek, valamint a salamási 70 éves K. K.-nak jogsi nélkül kerekedett kedvük a motorbiciklizéshez. A maroshévízi 33 éves H. A. E. szintén hajtási nélkül autókázott. Mindegyikük ellen eljárást kezdeményeztek.

Kettőt egy csapásra
A 37 éves homoródszent­már­toni A. Z. túl gyorsan vezetett és egy magyarországi rendszámú autóval ütközött. A. Z. útitársa megsérült, és kórházba szállították. Közben az is kiderült, hogy a magyarországi jármű rendszáma érvénytelen. A hatóság gondatlanságból elkövette testi sértés és rendszámtábla nélküli autó vezetése gyanújával folytatja a nyomozást.

Lebukott a tolvaj
A szentkirályi M. G. azzal kereste fel a rendőrséget, hogy ismeretlen személyek ellopták több értékét is. Nyomozás során sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt, a 33 éves udvarhelyi M. C.-t. A tettes az ablakon keresztül jutott be a házba, és 4000 lej értékben tulajdonított el javakat. Lopás gyanújával indítottak eljárást ellene.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek