csütörtök, november 26, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Kék hét – rendőrségi hírek

Nem volt iratuk, hát kaptak egyet!
A 36 éves gyergyóalfalvi S. A.-nak a lakhelyén tartottak ellenőrzést hétfőn a rendőrök, törvénytelenségre gyanakodva. A gyanú beigazolódott, 3,5 köbméter faanyagot találtak nála, amelynek eredetét nem tudta igazolni. Hasonló okból kifolyólag keseredhetett el szerdán a 22 éves héjjasfalvi P. C., akit szekerén fél köbméter törvénytelenül szállított fával kaptak el a rendőrök. Előbbi 3000, utóbbi 2000 lejes bírságról tanúskodó jegyzőkönyvet kapott, a fát pedig elkobozták.

Így vagy úgy, de megcsúsztak
Az út szélén parkoló autót akarta megelőzni, de közben fékezett és az aszfalton megcsúszott Csíkszentgyörgyön a 38 éves csíkszeredai C. V., kedden. Pechére a szemből érkező autóval nem tudták elkerülni egymást – annak sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett –, ráadásul a parkoló autóban is kárt tett a baleset során.
Ezzel az esettel szinte egy időben a libánfalvi 57 éves B. D. nem adott elsőbbséget Maroshévízen egy gyalogátjárón átkelni szándékozó idős embernek. Nem tudott időben megállni, elütötte a gyalogost, aki könnyebb sérüléssel megúszta a találkozást.
A 40 éves maroshévízi T. G. M. két értelemben is megcsúszott szerdán: először az alkoholtól, majd a jeges úton való kapkodástól. Hirtelen fékezett, a szemből érkező autónak csattant, majd – akárcsak a fenti esetben – egy parkoló autót is megrongált. Személyi sérülés nem történt, s az a megivott alkohol sem veszett kárba.

Vezetékestől vágta a faoszlopot
Meglepetten állapította meg az erdő­szent­györ­gyi kábeltévé- és internetszolgáltató, hogy minden előzmény nélkül Bözöd és Gagy között hirtelen megszűnt a szolgáltatás kedden a kora délutáni órákban. Meglepettségüket a szentábrahámi rendőröknek is elmesélték, akik végére jártak az ügynek, és tetten érték a községbeli 55 éves F. K. I.-t, aki kivágott egy faoszlopot és vele együtt mintegy 50 méteren a vezetéket is „megdézsmálta”. 1000 lejes kárt okozott, de legalább nem csúcsidőben. Minősített lopás gyanújával indult eljárás ellene.

Kovács Hont Imre

Előző cikkFuss neki 2017-nek!
Következő cikkVolt egyszer egy…

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb