Kék hét – rendőrségi hírek

82

Hétvégi sofőrök
A legutóbbi hétvégén rutinellenőrzések során négy ittas sofőr akadt fenn a rendőrök hálójában: a 44 éves székelyudvarhelyi N. S. L., a 48 éves csíkszeredai D. Z., a 30 éves tölgyesi D. I. és a 41 éves zetelaki S. C. Utóbbi volt a legbátrabb, 0,99 mg/l-es légalkohol-koncentrációt produkált. A 22 éves, szintén zetelaki S. F. forgalomba be nem jegyzett traktorral és nem megfelelő hajtási jogosítvánnyal cirkált az utakon, míg a 22 éves csíkszentsimoni V. L.-t Tusnádfürdőn csípték nyakon 2012-ben érvényét vesztett forgalmi engedéllyel.

Fegyelmezetlen motoros
Autósort utolérve lelassított a gyergyói sofőr, a mögötte érkező német motorosnak viszont nem maradt ideje ugyanerre: a haladási távolsággal rosszul sáfárkodva az előtte lassító autóba rohant a 63 éves németországi motoros szombaton Parajd és Szováta között. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Megelőzte a sebesség a képességet
Túl gyorsan hajtott, egy Maroshévíz és Bélbor közti kanyarban pedig átcsúszott a szemből érkezők sávjára, ahol szabályosan közlekedő autó oldalának csapódott a hévízi 38 éves N. A. C. Az ártatlan sofőr és három utasa könnyebb sérüléseket szenvedtek. Hasonló eset történt kedden Madéfalva területén, ahol 60 éves bukaresti sofőr vágott át a túlsó sávra és okozott balesetet. A másik autóban ülő utas sérült könnyebben. Ugyanaznap Borszéken régeni sofőr csapódott egy hídfőnek, és ugyancsak könnyen megúszta.

Kovács Hont Imre

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek