szombat, november 28, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Kék hét – rendőrségi hírek

Kihasználták a „rugalmatlanságát”
19 éves zetelaki fiatal többet ivott, mint amennyire szomjas volt szombat este, és kellőképpen eltompult ahhoz, hogy visszaélhessenek vele. Egyik 31 esztendős falubelije kapott az alkalmon és kilopta zsebéből a pénztárcáját, benne 300 lejjel és 107 ezer forinttal. A gyanúsítottat sikerült nevesíteni és minősített lopás gyanújával eljárás indult ellene.

Négyen fújtak alkoholost
Az elmúlt hétvége során Székelyudvarhelyen és térségében fokozott rendőri jelenléttel vadászták az alkohol befolyása alatt vezető sofőröket. 182 autóst vetettek alá alkoholtesztnek, és négyen akadtak fenn a hálón: egy Maros megyei csak éppen fújdogálta a szeszt – ő szabálysértési bírsággal és jogosítványának bevonásával megúszta az esetet –, három Hargita megyei pedig 0,51–0,98 mg/l-es légalkohol-koncentrációt produkált, ami bűnügyi eljárást vont maga után.

45 ezer lejes kárt okozott a „lángelme”
Összevesztek, a 45 éves, ittas állapotban levő székelykeresztúri férfi pedig megfelelő bosszúnak gondolta, ha 36 éves udvarhelyi „vitapartnerének”, egy nőnek az udvarán felgyújt egy boglya szénát. A hétfő hajnali incidens alkalmával azonban a lángok továbbterjedtek, leégett két melléképület és a nő lakása tetőzetének 40 százaléka. Személyi sérülés nem történt ugyan, de az anyagi károkat 45 ezer lejre becsülték. A tettest őrizetbe vették.

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb