2020, december 2, szerda.
custom_html_banner1

Hirdetés

Kék hét – rendőrségi hírek

Besurranó tolvajt fogtak Csíkszeredában
Elfogott a rendőrség egy 24 éves csíkszeredai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a megyeszékhelyen több olyan lakásba besurrant és ellopott, amit tudott, ahol a tulajdonosok óvatlanul nyitva felejtették az ajtót vagy tágra nyitva hagyták az ablakot. A rendőrség eddigi nyomozati eredményei szerint az ifjú tolvaj július 5. és 8. között több lakásba besurrant Csíkszeredában, ahonnan elsősorban pénzt lopott. A tolvajt július 17-én 24 órára előzetes letartóztatásba helyezték, tegnap pedig a székelyudvarhelyi bíróságon előállították minősített lopás alapos gyanújával, ugyanis feltételezhető, hogy a környéken jóval több lopást is elkövetett.

Hamis rendszámmal autózott, lebukott
Elfogott egy hamis rendszámmal autózó 33 éves gyergyócsomafalvi férfit Csíkcsicsó község területén a rendőrség. A férfi éppen a Gyer­gyószentmiklós irányába tartott az 578-as európai úton amikor a rendőrök észrevették, hogy rendszámtábla nélkül, hamisított ideiglenes rendszámmal közlekedik. Büntetőjogi eljárás indul ellene rendszámtábla nélküli autó vezetése és hamis rendszámú autó vezetése miatt.

Ittas sofőr okozott balesetet
Egy csíkcsicsói ingatlannak hajtott egy ittas, 42 éves Prahova megyei férfi július 17-én délután 13.35 óra körül. Madéfalva irányából érkezett az 578-as európai úton, amikor elveszítette irányítását a gépjármű fölött, letért az úttestről és a 445-ös házszámú csíkcsicsói ingatlan sarkának ütközött. A szonda literenkénti 0,63 milligramm véralkoholszintet mutatott ki. A balestben a sofőr és 48 éves csíkszerdai utasa könnyebben megsérült. A sofőr ellen ittas vezetés és gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folyik a nyomozás. Ügyét a csíkszerdai bíróság tárgyalja.

Beíratlan autóval futott radarba
Gyorshajtásért állítottak meg egy autót Borszéken a rendőrök, majd felfedezték, hogy rendszámtáblája sincs a kocsinak. Az autó 79 kilométer per órás sebességgel haladt Borszék területén, június 13-án este hét óra körül a 15-ös országúton, amikor radarba futott, ráadásul az esetet videofelvételen is rögzítette a rendőrség. Miután ellenőrizték az autót, kiderült, hogy azt nem íratták be a forgalomba, egy másik autó rendszámtábláját használta a pórul járt sofőr.

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb