péntek, november 27, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Kék hét – rendőrségi hírek

Göröngyös úton…
A csíkszeredai Kájoni János utca egyik útszéli kátyújába hajtott bele múlt szombaton biciklijével 51 éves nő, aki a hirtelen fékezés következtében átbukott a feje fölött. Az asszonyt kórházba szállították, ahol beutalták a sebészeti osztályra további kezelésre.

Bélborból Maroshévízig jutottak az eltűntek
Két kiskorú, egy 8 és egy 12 éves gyermek keresésébe fogtak múlt vasárnap a maroshévízi rendőrök és csendőrök, miután a bélbori gyermekelhelyező központból jelentették eltűnésüket. A két kiskorú misére indult eredetileg, de a falu szélén látták őket utoljára. A kutatásban egy off-road klub is segítséget nyújtott, így találták meg a két gyermeket 25 kilométerrel odébb, Maroshévízen.

Megjátszotta, hogy elgázolták
Székelykeresztúri 32 éves férfi ittas állapotban, gyalogosan kelt át az úttesten, nem a zebrán, miközben megérkezett egy autó is, amelyet 42 éves helyi nő vezetett. Az jármű sofőrje megállt, hogy az említett gyalogosnak és további személyeknek is lehetősége legyen átkelni az úttesten. Az említett ittas férfi azonban gondolt egyet és rávetette magát az autó motorháztetőjére. A nő ettől megijedt, elkezdett tolatni és belehajtott egy mögötte parkoló autóba. A helyszínt mindkét érintett elhagyta néhány percre majd visszatértek, közben kihívták a mentőket is. A részeg „áldozat” minden közeledő autó fényét megpillantva a földre feküdt abban a hitben, hogy a mentő közeledik. A „csaló áldozat” esetéről a térfigyelő kamerák segítségével tudták meg az igazságot a rendőrök.

1500 lejt adott vissza a becsületes megtaláló
Sepsiszentgyörgyi férfi 1554 lejt és egy nyugtát tartalmazó pénztárcával tért be vasárnap a tusnádfürdői rendőrőrsre azzal, hogy az utcán találta azt. A pénztári jegy egy két héttel ezelőtti cukrászati rendelésről szólt, ez alapján három óra elteltével sikerült megtalálni a pénz tulajdonosát, egy 80 éves helybéli asszonyt. A nő elmondta a rendőrségnek, hogy már nem is remélte, hogy megkerül a pénz, amelynek elvesztéséről még nem mert szólni a férjének sem.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb