Kék hét – rendőrségi hírek

98

Autóba és jogi eljárásba rohant
Múlt szombaton a déli órákban 16 esztendős ditrói legény motorkerékpárral közlekedett faluja utcáin, és nem zavartatta magát amiatt, hogy egyrészt nincs neki semmilyen járműkategóriára hajtásija, másrészt a motorbiciklije nincs bejegyezve forgalomba. A hab a tortán: azért sem zavartatta magát, hogy elsőbbséget adjon egyik útkereszteződésben az arra járó autónak, így pedig belerohant a gépkocsiba. Személyi sérülés nem történt, de mindkét jármű összetörött. Bűnügyi eljárás indult a kiskorú ellen.

Amikor a gyakorlat nem mesterré tesz…
Jogosítvány nélkül vezető 20 éves személyt csípett nyakon vasárnap késő este a rendőrség Csíkszeredában, aki még csak a vasárnapi sofőr besorolásnak sem felelt meg: az „áldozat” ugyanis még csak tanulóautó volánját koptatja. 24 éves cimborája azonban átengedte neki autóját egy kis gyakorlásra, pechükre éppen rajtakapták. A sofőrjelölt és a nagylelkű autótulajdonos ellen is eljárás indult.

Akciójelenet Etéd községben
Szerdán délelőtt számtábla nélkül hajtott Etéd irányából Kőrispatak felé egy férfi, és amikor a rendőrök megállították volna kicsit beszélgetni erről, továbbhajtott. A rendőrautó üldözőbe vette, de első körben csak az üresen hagyott járműre találtak rá Kőrispatak közelében. Második körben aztán a 29 éves pilótát is megtalálták, akiről kiderült, hogy nem birtokol jogosítványt és a jármű sem volt bejegyezve. E két bűntény gyanújával a körmére néznek, és nagy valószínűséggel rá is koppintanak.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek